Wie zitten er achter d/t OK!?

Mijn naam is Ivo d’Haens. Sinds 2004 heb ik in heel Nederland ruim 5.000 mensen getraind in effectief schrijven en spellen. Sinds 2008 doe ik dat via Effectief Communicatie. Mijn ervaring is: de meeste mensen vinden werkwoordspelling lastig. Terwijl dat helemaal niet nodig is! De standaardreactie van mijn deelnemers aan mijn spellingstraining is: ‘Waarom maken ze werkwoordspelling op school zo ingewikkeld?’ Ik gun jou dat ook jij gaat merken dat werkwoordspelling eigenlijk supersimpel is! 

Frank van Tussenbroek

Mijn naam is Frank van Tussenbroek. Sinds 2002 heb ik gewerkt als marketeer voor A-merken als Kneipp en Milka. Al sinds mijn schooltijd heb ik een hekel aan werkwoordspelling. Terwijl foutloos spellen in mijn vak wel superbelangrijk is! In 2019 maakte ik kennis met de methode voor werkwoordspelling van Ivo. Ik was zo enthousiast, dat ik voorstelde samen een e-learning te maken. Het resultaat is d/t OK! Ik weet zeker dat ook jij na deze online training met een grote glimlach alle werkwoorden foutloos spelt! 

Ik wil een logincode!

Ga naar het aanvraagformulier en vraag jouw logincode aan. Hier kun je ook aangeven dat je voor meerdere mensen in jouw organisatie een code aan wilt vragen.